Wie zijn wij

J-E woon Beleving wordt gerund door Erika & Johan die dit al 25 jaar lang samen doen. Het begon met een droom om ooit iets voor ons zelf te beginnen. Toevallig opende in Papendrecht een woonwinkel en hier is Erika naar binnen gestapt om te vragen of ze hier kon komen werken. Ze mocht op sollicitatiegesprek komen en tijdens dat gesprek kwam er ook aan bod dat ze ook een filiaal in Zwijndrecht aan het Maasplein 65 hadden en dat de verkoper die daar stond met pensioen ging. Toen is Erika aangenomen om de winkel in Zwijndrecht te runnen. Ondertussen hadden Erika en Johan ook laten weten dat ze iets voor zichzelf wilde beginnen, dus na 2 maanden zijn ze in het diepe gesprongen en hebben ze de het bedrijf overgenomen. Johan heeft  nog  1,5 jaar voor een baas gewerkt. Na 1,5 jaar zijn ze met de winkel verhuisd naar nr: 86 en is Johan fulltime in de winkel erbij gekomen. Zo is J-E woon Beleving ontstaan.

 

Erika

'Na mijn opleiding verzorgende ben ik in een bejaardentehuis als bejaardenverzorgster gaan werken. Vind het fijn om met mensen om te gaan en vond het contact met de bewoners erg leuk.  In de winkel ben ik het aanspreekpunt als verkoopster, tevens verzorg ik alle bestellingen, klantenbestand, administratie en alle andere bijkomstige werkzaamheden.'

Johan

'Mijn eerste baan was bij firma Nodelijk onderhoudstimmerbedrijf waar ik onderhoudstimmerman was. Daarna ben ik als parketteur werkzaam geweest bij Europaparket. Uiteindelijk heb ik samen met Erika een woonwinkel overgenomen en runnen we nu  J-E woon Beleving.    Ik hou mij vooral bezig met het meten, monteren en stofferen van de bestelde artikelen.'

Fleur

'Ik studeer voor interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Elke zaterdag ben ik te vinden in de winkel en help ik graag klanten te adviseren. Mijn bezigheden zijn vooral het stylen van de winkel, social media en het onderhouden van de website.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn eigen bedrijf www.fleurstolkfotografie.nl , verder hou ik ervan om te wandelen en creatief bezig te zijn.

Ik hoop jullie snel in de winkel te zien en jullie te kunnen helpen met wat moois uit te zoeken.