ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen voor elk interieur, stijlvol praktisch, en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen. Een rolgordijn is altijd mooi en functioneel.

Verduisterend of lichtdoorlatend onze diverse merken  rolgordijnen  bieden meer dan genoeg keuze in verduisterende stoffen en lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy. Ook voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar.

Geef je interieur een persoonlijke finishing touch en maak je rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking.

Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg. Het perfect fit systeem is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen.

Je kunt je rolgordijn ook bevestigen op je draai-kiepraam door middel van klemsteunen. Met behulp van spandraden blijft je rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.

Duorolgordijnen is ook een optie. Dit zijn rolgordijnen maar de stof is in horizontale banen die dubbel op de rol zit. Hierdoor kunt u spellen met lichtinval.

Start typing and press Enter to search