Rol-Duo-3D rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen blijven dé klassiekers op vlak van raamdecoratie. Ze geven een stijlvolle, unieke touch aan elk interieur en stralen één en al klasse uit. Onze collecties rolgordijnen bestaan in verschillende stoffen, kleuren en transparantiegraden. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy. Ook voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar. Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg. Het perfect fit systeem is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Je kunt je rolgordijn ook bevestigen op je draai-kiepraam door middel van klemsteunen. Met behulp van spandraden blijft je rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.

Duorolgordijnen

Wil je de volledige controle over het lichtspel in jouw interieur? Kies dan voor transparantie en lichtdoorlatendheid in één doek. Met een duo rolgordijnen bepaal jij zelf op elk moment hoeveel licht je wilt doorlaten, zonder je privacy te moeten afstaan. Speel doorheen de dag met lichtinval en creëer sfeer en comfort afgestemd op de zon. De stof bestaat uit open en gesloten banen. Er wordt gebruik gemaakt van een dubbele laag stof, welke voor zichzelf langs loopt. De gesloten banen zijn altijd een paar centimeter hoger dan de open banen, waardoor er geen lichtkier kan ontstaan in gesloten toestand.

3D rolgordijnen

Kies voor unieke elegantie en onmiskenbare functionaliteit met de 3D rolgordijnen. Deze bestaan uit lamellen die tussen twee voiles zweven, wat voor een  uitgebreide lichtregulatie én een tijdloze uitstraling zorgt. Het design doet denken aan de organische flow van Japans design. Naast hun visuele comfort, zorgen de 3D rolgordijnen ook voor een zachte akoestische en thermische isolatie en beschermt de UV-filter jouw vloer en meubels tegen verkleuring door de zon.

BESCHERMING TEGEN VERKLEURING

Met de lamellen in open stand worden circa 80% van de UV-stralen gefilterd. In gesloten toestand wordt nagenoeg alle UV-straling uit het daglicht genomen. Zo bescherm je jouw meubelen en vloer tegen verkleuring, terwijl je wel het daglicht binnenlaat en een helder zicht naar buiten behoudt.

3d

Start typing and press Enter to search