Rotarty challenge Gambia

ROTARY CHALLENGE GAMBIA – TEAM JET

Wij vragen uw aandacht voor het volgende.

Johan en Erika van J-E woon Beleving, gaan de Rotary Challenge Zwijndrecht – Banjul Gambia rijden voor het goede doel. Wij zijn geënthousiasmeerd door de verhalen van Tineke Ruijter over deze mooie challenge voor het goede doel. Johan en  Erika gaan een van de auto’s rijden van Zwijndrecht naar Gambia. In Gambia worden de auto’s per opbod verkocht en de opbrengst is voor Stichting Scholenplan Gambia. Van de opbrengst kunnen meisjes studeren. Maar we kunnen het niet alleen. We kunnen uw steun en donatie goed gebruiken.

WANNEER EN HOE?

Vrijdag 21 oktober 2022 vertrekt vanuit Zwijndrecht een karavaan met goede tweedehands auto’s naar Gambia. Daar zijn wij er een van als team JET (Johan-Erika Triet). Deze karavaan, te beschouwen als een bijzonder hulpkonvooi, is een initiatief van Tineke Ruijter van Rotaryclub Zwijndrecht e/o. www.rotarychallenge.nl In de auto’s worden zoveel mogelijk hulpgoederen, zoals schoolspullen medische materialen en kleding meegenomen. De medische materialen zijn ook voor medische posten in Mauritanië en Senegal.

Wij vragen u een donatie te doen, om deze goede actie mogelijk te maken.              

WAAR GEBRUIKEN WIJ UW DONATIE GELD VOOR?

Team JET wil de donatie opbrengst gebruiken om een goede tweedehands auto te kopen  en voor benzine geld voor de reis. Zelf investeren wij in de reiskosten, overnachtingen, eten en de terugvlucht.                                      

Het geld wat overblijft schenken wij uiteraard aan  Stichting Scholenplan Gambia. Deze stichting bouwt en onderhoud scholen en ondersteunt leerlingen en schoolbesturen in Gambia. Tegenwoordig ligt de nadruk op  het ‘Excellent Student Program’, en worden meisjes  die goed kunnen studeren maar dat niet kunnen betalen door de stichting ondersteunt.
Goede studentes worden in staat gesteld om door te leren, zelf tot en met de universiteit.   En een deel word besteed aan jongeren die niet geleerd hebben maar wel praktisch zijn ingesteld en door het opstarten van een eigen bedrijfje in hun onderhoud kunnen voorzien. Zij zullen worden ondersteund bij het starten van hun eigen bedrijfje, zowel met materiaal  als opleiding.

ALVAST BEDANKT!

Wij zouden het dus ontzettend fijn vinden als u net zo enthousiast bent over deze uitdaging als wij en open staat om te doneren. Daarmee draagt ook u een steentje bij aan de toekomst  van deze meisjes in Gambia. Nog even willen wij benadrukken dat wij zelf privé zorgdragen voor de verblijfskosten en onkosten voor levensonderhoud.

*Donaties kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer: NL07INGB0799998761 Op naam van: Mw. H.J. Triet-Garama o.v.v. Rotary Challenge JET.

Alvast ongelooflijk bedankt voor uw donatie!
Helpt u ons mee om ons doel te bereiken voor het goede doel?

Alvast bedankt namens team JET, Johan & Erika

Start typing and press Enter to search