LAMELLEN

Lamellen worden ook wel verticale jaloezieën genoemd. Lamellen bestaan uit verticale lamellen die 180 graden gedraaid kunnen worden. Hierdoor kunt u de lamellen makkelijk verstellen zodat u de zon tegenhoudt of zodat u juist het licht naar binnen laat. De lamellen kunt u eenvoudig onzichtbaar maken door alle lamellen naar 1 kant te schuiven. Hierdoor maakt u het raam vrij als u even geen zonwering nodig heeft. Lamellen zijn zeer geschikt voor grote raamoppervlakken. Lamellen zijn makkelijk in gebruik. U kunt zelfs kiezen voor elektrische bediening.

Aluminium lamellen

Aluminium verticale lamellen zijn leverbaar in een aantal kleuren in de maten 52mm, 70mm en 89mm. Het voordeel van deze lamellen is dat een aantal van de kleuren ook leverbaar is als horizontale jaloezie. U kunt hierdoor gemakkelijk combineren tussen de twee producten en toch eenheid creëren in uw huis.

Het reinigen van aluminium lamellen kan gemakkelijk door een vochtige doek te gebruiken.

Stoffen lamellen

Wij leveren stoffen lamellen in vele verschillende kleuren. Een stoffen lamel is leverbaar in 89mm en 127 mm. U kunt kiezen voor een uni/verduisterende stof of een stof met een mooi dessin erin verwerkt.
Stoffen lamelgordijnen worden geleverd met aan de onderzijde verzwaringsgewichten met kettingen eraan. Het is ook mogelijk om te kiezen voor gladde platen. In dit geval komen er geen kettinkjes aan de onderkant van uw lamelgordijn.
Het is absoluut af te raden om stoffen lamellen in de wasmachine te reinigen. De lamellen zijn erg gevoelig en als u ze wilt schoonmaken, dient u dit zeer voorzichtig met de hand te doen. Gebruik hierbij geen synthetische wasmiddelen.

PVC lamellen

PVC lamellen zijn leverbaar in diverse kleuren in de maten 52mm, 70mm, 89mm en 127mm.
PVC lamellen zijn gemakkelijk te reinigen door er een vochtige doek overheen te halen.

Start typing and press Enter to search