Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven een warme en sfeervolle uitstraling aan uw interieur. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Vouwgordijnen vallen, in tegenstelling tot rolgordijnen, trapsgewijs naar beneden. Vouwgordijnen zijn vaak gemaakt van polyester of katoen en zijn in verschillende stijlen beschikbaar. U kunt kiezen voor transparante, semi/transparante of verduisterende vouwgordijnen. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.

Extra brede vouwgordijnen

Heeft u een groot raam waar u ook een vouwgordijn wil? Dan bieden wij u mooie vouwgordijnen van Inside Blinds, een merk die kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Het basisgamma kunt u verkrijgen tot 420 cm breed en 590 cm hoog.
En met het Maxi XXL-gamma bedient u – zij het binnen een beperkt aantal stoffen – zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog! Net zoals alle andere vouwgordijnen  kunt u ook deze brede versie zowel manueel als elektrisch bedienen.

Speciale vormen

Door de geavanceerde techniek van de vouw-optrek-systemen van Inside Blinds is het nu ook mogelijk om in speciale vormen ramen vouwgordijnen op te hangen.
Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden.

Gemotoriseerde gordijnen

U kunt uw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing aanschaffen. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.
U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

0

Start typing and press Enter to search