SHUTTERS

De Copahome raamshutters zijn meer dan klassieke luikjes. De uitgebreide kleurkeuze en verschillende louverbreedtes zorgen ervoor dat houten binnenluiken tegenwoordig in elk interieur passen. In een strak aangeklede woning maken ze een chic statement, terwijl ze in een landelijk interieur het elegante cottage-gevoel versterken. Hou je van een bijzondere lichtinval?
Creëer met binnenluiken een uniek zon-en-schaduwspel door de verstelbare lamellen.
De duurzame afwerking zorgt daarnaast ook voor een sterk isolerend vermogen. Zo houd jij je woning lekker warm in de winter, en blijft het koel in de zomer.

Ecologisch en betaalbaar
Ecowood shutters worden vervaardigd uit ABS materiaal met metalen kern in de zijstijl.

Verschillende louverbreedtes
De verstelbare louvers laten de klant toe om zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy te regelen. Er is keuze uit verschillende louverbreedtes: 63 mm, 81 mm (flatlouver) of 89 mm.

Oneindige kleurkeuze
De collectie bevat 24 dekkende verfkleuren en 12 beitskleuren waarbij de mooie houtnerfstructuur zichtbaar blijft. De klant kan ook zelf een specifieke kleur kiezen (Ral).

Duurzame afwerking
Onze shutters zijn vervaardigd uit hoogwaardig Basswood (Amerikaanse linde). Deze lichte, maar uiterst stevige houtsoort heeft een mooie houtstructuur en laat zich uitstekend verwerken tot shutters. Shutters worden op maat gemaakt volgens de regels van de kunst. Een drievoudige pen-gatverbinding verzekert uiterst sterke luiken.

Ook voor vormramen
Copahome shutters worden ook vaak geïnstalleerd voor ramen met speciale vormen, in een kastenwand of als room divider.

Onze shutters zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Start typing and press Enter to search