Shutters

Shutters

Wij leveren shutters van Copahome, raamshutters zijn meer dan klassieke luikjes. De uitgebreide kleurkeuze en verschillende louverbreedtes zorgen ervoor dat houten binnenluiken tegenwoordig in elk interieur passen. In een strak aangeklede woning maken ze een chic statement, terwijl ze in een landelijk interieur het elegante cottage-gevoel versterken. Hou je van een bijzondere lichtinval? Creëer met binnenluiken een uniek zon-en-schaduwspel door de verstelbare lamellen.
De duurzame afwerking zorgt daarnaast ook voor een sterk isolerend vermogen. Zo houd jij je woning lekker warm in de winter, en blijft het koel in de zomer.

Verschillende louverbreedtes

De verstelbare louvers laten de klant toe om zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy te regelen. Er is keuze uit verschillende louverbreedtes: 50 mm, 63 mm, of 89 mm.

Vier shutter materialen

Basswood
Vervaardigd uit lindehout, een hardhout dat stabiel en licht is, uitstekend geschikt voor shutters.

Sanded
Sanded shutters zijn gezandstraald zodat een authentieke, verweerde look ontstaat.

Aqualux
Gemaakt van geëxtrudeerde polysterene vermengd met houtpulp. De lamellen zijn 100% recycleerbaar en uiterst geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Paulownia
Paulownia is de snelst groeiende loofboom die er is. Door zijn licht gewicht is dit een uiterst geschikte en stabiele houtsoort.

Type bedieningen

Tilt rod
Een tilt rod wordt vaak gebruikt in een klassiek interieur. Met de tilt rod, ook wel bedieningslat genoemd, kies je de optimale lichtinval in je interieur.

Clearview
Past de uitspraak: “less is more” meer bij jou? Dan is de clearview uitvoering perfect voor jou. Het is een gestileerde vorm van shutters, waarbij je de minimalistische uitstraling in je interieur bewaart.

Openslaande luiken
Met openslaande luiken zorg je snel voor 100 procent lichtinval. Of maak je het jou gemakkelijk om het raam te openen of te poetsen.

Verborgen scharnieren
Wil je een strakke uitstraling? Kies dan voor verborgen scharnieren. Die ogen strakker en de shutterpanelen sluiten mooi aan op de montagebalken.

Mogelijkheden met shutters

Dakraam
Creëer met shutters in je dakraam een prachtige lichtinval. Deze stijlvolle oplossing geeft je ruimte net die extra touch.

Luiken op rail
Wil je je shutters verschuiven? Bijvoorbeeld omdat je ze gebruikt bij een inbouwkast, of een groot raam, dan worden die vaak gemonteerd in een rail. Schuif ze voor elkaar of kies voor gepivoteerde luiken.

Speciale vormen
Shutters zijn ideaal voor ramen in speciale vormen. Ze passen zowel voor vierkante, ronde als driehoekige ramen, want ze worden steeds op maat gemaakt.

Meer mogelijkheden met shutters
Deze exclusieve vorm van raamdecoratie beperkt zich niet tot het decoreren van je raam. Denk breder en wees creatief. Gebruik ze bijvoorbeeld als room divider en breng een extra warm gevoel in je interieur.

Start typing and press Enter to search