Raambekleding

Verschillende soorten gordijnen;

Vitrages worden gemaakt van de allerfijnste en dunne stoffen, waardoor ze op een aangenaam en luchtige manier zorgen voor privacy.

Inbetweens gordijnen hebben de eigenschap dat ze het zonlicht filteren.

Overgordijnen dan kunt u de ramen vol afsluiten.

Semi verduisterde gordijnen verduisteren vanaf 50%.

Black-out gordijnen verduisteren 100%

Alle wensen op het gebied van raambekleding kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen.

Ons atelier; Gracon staat voor servicekwaliteit en snelheid op maat

Wij werken al 23 jaar met het familiebedrijf Gracon. Gracon gordijnatelier is een gepassioneerd familiebedrijf wat is opgericht in 1991 door Evie Jongbloed. In die tijd waren gordijnen nog dé raambekleding, maar ondertussen is er natuurlijk veel veranderd. Denk hierbij aan trends en ontwikkelingen op het gebied van raambekleding. Eén ding is er tot op de dag van vandaag niet veranderd en dat is hun mentaliteit. Persoonlijk contact, meedenken met elkaar, kansen zien en inspelen op de veranderende behoeften van ons als klant staat bij hun hoog in het vaandel. Passie, ideeën en uitvoering komen bij elkaar en vormen samen de Gracon formule.is afspraak

Plooien

Ophangsystemen

 

BÜSCHE INSIDE gordijnensets garanderen de hoogste kwaliteit. Het assortiment omvat sets van messing, aluminium, roestvrij staal en smeedijzer met diameters van 12, 16, 20, 24, 28, 30, 35 en 40 mm, evenals bedrade systemen met diameters van 2 en 5 mm. Een grote verscheidenheid aan oppervlakken, paaluiteinden en een grote selectie accessoires benadrukken de diversiteit van het merk BÜSCHE INSIDE.

Het merk BÜSCHE TECDOR is de uitbreiding van het productportfolio van BÜSCHE op het gebied van decoratieve rails, gevelsystemen en beeldrails. Om het assortiment compleet te maken, zullen de vierkante, rechthoekige, ovale en T-sectie rails, evenals de gemotoriseerde en koordsystemen die tot nu toe onder de naam BÜSCHE zijn verkocht, worden verkocht onder het merk BÜSCHE TECDOR met de publicatie van de nieuwe catalogus.

De BÜSCHE VION gordijnensets,  büsche’s goedkope alternatief voor haar BÜSCHE INSIDE assortiment. Met diameters van 10, 16, 20, 24, 28 en 35 mm, gemaakt van roestvrij staal, aluminium en messing, en met een grote selectie van paaluiteinden en oppervlakken, voldoen de producten aan de zelfopgelegde hoge kwaliteitsnormen van het bedrijf.

Ons assortiment:

 
Leffering & de Wilde – Lifestyle Interiors /  Mart Visser  – Egger – A House of Happiness – By TZUM                                                                                                                                                                                                                                                                

By ‘t Zum collectie

De by’tzum collectie is voor iedereen die houdt van een tijdloos en authentiek interieur. Met dit label spelen we in op de behoefte voor een pure levensstijl in een comfortabele sfeer. By’tzum is een uniek lifestyle label dat je interieur een natuurlijke uitstraling geeft. By’tzum collectie bestaat uit gordijnstoffen, inbetweens, vouwgordijnen, maar ook leuke kussens, plaids en carpetten.

By’tzum; geïnspireerd door het Friese plaatsje Tzum

Tzum is namelijk een Fries plaatsje vlakbij de Afsluitdijk. Gelegen in een weidse natuurlijke omgeving tussen het wad en de stad. Authentiek, puur en origineel. Dat geldt ook voor de by’tzum collectie. De gordijnen zijn origineel en smaakvol door de combinatie van robuuste transparante stoffen en bijzondere overgordijnen ze maken de sfeer comfortabel en tijdloos.

Bij A House of Happiness nemen we vakmanschap serieus. We houden van kwaliteit en maatwerk. Maar ook van functionaliteit. Gordijnen waar je écht blij van wordt. Zoals onze collectie isolerende, vlamwerende, geluiddempende
en verduisterende gordijnen. Waar je ook echt blij van wordt, is onze visie op duurzaam ondernemen. We belasten het milieu niet onnodig, daarom verwerken we gerecycled polyester afkomstig van petflessen en snijafval uit de t-shirtproductie in onze gordijnen. Daarnaast zijn onze katoenen velours gordijnen gemaakt van hoogwaardige katoen met het Better Cotton Initiative label. Ecologisch gekweekt, vrij van pesticiden en de betrokken boeren krijgen een eerlijke vergoeding.  Alle duurzame stoffen van A House of Happiness zijn te herkennen in de winkel aan de groene haak.

   

Wat is re-cycling?
Een bestaand (consument) product wordt nog een keer verwerkt tot een nieuw product. Zo wordt er een nieuwe levenscyclus gecreëerd.

Wat is up-cycling? 
Vanuit afval uit de industrie wordt er een nieuw bruikbaar garen/ product gemaakt.

Eco Friendly Fabrics gordijncollectie van Lifestyle interior

De gordijnstoffen uit onze Eco Friendly Fabrics collectie zijn gemaakt van duurzame basismaterialen. Deze materialen zijn op milieuvriendelijke wijze verwerkt tot de meest sfeervolle stoffen voor je interieur. De collectie is ingedeeld in twee duurzame lijnen.

De samenstelling van deze stoffen bestaat uit minimaal 50% gerecycled polyester die voldoen aan de GRS normering. Een norm die de aanwezigheid en de hoeveelheid gerecyled materiaal in weefsels verifieert en de stroom van de grondstoffen tot het eindproduct volgt.

 

Alle Vivalife gordijnstoffen zijn een up-cycling product en hebben een opvallende kleine ecologische footprint. Dat houdt in dat de stof van begin tot eind product 100% lokaal is geproduceerd. De stoffen zijn gemaakt van harmolan garen. Harmolan is een plastic polymeer dat tot garens wordt gesponnen.

Start typing and press Enter to search