JALOEZIEËN

Van elegant tot robuust

Jaloezieën worden al tientallen jaren gebruikt en zijn in bijna elk huishouden wel te vinden. Deze populariteit komt doordat jaloezieën erg praktisch zijn. Door de lamellen kan de lichtinval op elk moment eenvoudig worden gedoseerd. Daarnaast zijn jaloezieën in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor aluminium of houten jaloezieën. Zo kunt u de jaloezieën volledig naar eigen wens samenstellen.
Aluminium jaloezieën  zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in 50, 65 en 70 mm.

Sluiten

Een houten jaloezie is een decoratief product dat haar decoratieve eigenschappen combineert met functionaliteit. Door deze eigenschappen sluit een houten jaloezie goed, maar niet altijd perfect. Het kan daardoor voorkomen dat er over de hoogte gezien afwijkingen zijn in de sluiting tussen de lamellen. In het algemeen geldt, hoe hoger de jaloezie, des te meer afwijking in sluiting er kan voorkomen.
Let op! Een houten jaloezie is nooit verduisterend.

Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur, kies dan de robuuste 70 mm lamellen.

Start typing and press Enter to search