Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën worden al tientallen jaren gebruikt en zijn in bijna elk huishouden wel te vinden. Of u nu gaat voor een strakke, moderne, trendy, landelijke of open look & feel, er is altijd een jaloezie die bij uw woonwensen past. Door de lamellen kan de lichtinval op elk moment eenvoudig worden gedoseerd. Daarnaast zijn jaloezieën in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor vinyl, aluminium, houten en bamboe jaloezieën. Zo kunt u de jaloezieën volledig naar eigen wens samenstellen. Aluminium jaloezieën  zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 mm. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in 35, 50, 65 mm.

Sluiten

Een houten jaloezie is een decoratief product dat haar decoratieve eigenschappen combineert met functionaliteit. Door deze eigenschappen sluit een houten jaloezie goed, maar niet altijd perfect. Het kan daardoor voorkomen dat er over de hoogte gezien afwijkingen zijn in de sluiting tussen de lamellen. In het algemeen geldt, hoe hoger de jaloezie, des te meer afwijking in sluiting er kan voorkomen.
Let op! Een houten jaloezie is nooit verduisterend.

Jaloezieën bedienen met een app of afstandsbediening?

Houten jaloezieën bedienen met een draadloos systeem zonder stroombekabeling  maar met een accu weggewerkt in de bovenbak, eenvoudig op te laden via een magneetplug.  Ideaal uw raambekleding bedienen kan met de Brell app of met een afstandsbediening.

Het systeem werkt met een hub en is dus met wifi of 4g vanuit de hele wereld te bedienen. Wel zo fijn als je op vakantie bent. Maar vooraf een schema instellen kan natuurlijk ook, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

(houd maximaal 6m2 aan als oppervlak!)

Start typing and press Enter to search