BINNENHUISADVIES

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BINNENHUISADVIES:

J-E woon Beleving wilt u naast de stoffering in uw huis ook de mogelijkheid aanbieden voor binnenhuisadvies.

Erika heeft in 1999 het diploma binnenhuisadvies behaald. Ze heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Wat is er mooier om andere te helpen naar een mooi interieur.Een goed interieuradvies begint bij een goed gesprek. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen probeer ik niet alleen zoveel mogelijk informatie op te doen om later in het advies te gebruiken, maar ook de wensen te polsen, het gebruik van de ruimte te inventariseren. Voordat ik voor het intakegesprek bij u thuis kom, vraag ik u het volgende voor te bereiden:

  • Plattegrond schets/bouwtekening met afmetingen en eventuele foto’s van het huidige interieur van de ruimte die u wil aanpakken.
  • Lijst met wensen wat u wel, maar ook niet wilt (functioneel, stijl, sfeer, etc.)

  • Persoonlijke situatie om rekening mee te houden (samenstelling/activiteiten gezin, voorwaarden etc.)
  • Enkele voorbeelden van wat u aanspreekt (foto’s, tijdschriften, etc.)
  • Idee wat u wilt besteden en eventueel zelf wil doen.

Extra’s tegen een uurtarief van € 55.00

Kilometervergoeding vanaf > 50 kilometer € 0.20 p. km

Johan & Erika ontzorgen in wonen

Al uw interieurwensen kunnen wij realiseren, meestal in eigenbeheer, mocht dit niet tot onze mogelijkheden behoren, dan hebben wij door de jaren lange samenwerking met andere gerenommeerde bedrijven altijd de juiste oplossing voor u. Het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft voor alle wrkzaamheden en dat het aantal verschillende vakmensen tot een minimum beperkt wordt.

Ontzorgen noemen wij dat!

Wij doen meer en zetten graag die extra stap om u te helpen. U wil veranderen maar zie er tegen op, geen tijd of twee linkerhanden? Geen enkel probleem. Wij nemen de klus van A tot Z uit uw handen. Wij verzorgen alles perfect tot in de puntjes zodat u direct weer lekker kan wonen.

Door alles zo voor u te regelen heeft u geen zorgen meer of alles wel precies wordt zoals u het wilt. U hoeft niks te doen, alleen uw wensen kenbaar te maken. Na alles goed met u besproken te hebben hoeft u alleen de sleutel aan Johan & Erika te geven en zij doen de rest.

Thuis kiezen

Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Bel dan voor een afspraak en Johan & Erika komen bij u thuis uw wensen doorspreken. In combinatie met het binnenhuisadvies krijgt u met een sfeerbord een goed impressie van uw nieuwe interieur. Op die manier kunnen we samen met u bepalen welke materialen of kleuren het beste bij uw interieur passen. Wij denken graag met u mee.

Van uw woning een echt thuis maken met Johan & Erika

Bij Johan & Erika vind u alles om van uw woning een echt huis te maken. Wij beiden u een volledige woonservice, van raam, muur en vloerbekleding. Wij plaatsen en monteren alles vakkundig voor u.

Wilt u een volledige woonservice ervaren, kam dan langs in onze winkel . U vindt ons aan het Maasplein 86 te Zwijndrecht U kunt ook bellen voor een afspraak. 078-68 22 600. Of mail naar: info@je-woonbeleving.nl Johan & Erika staan voor u klaar.

Hoe kunnen we u helpen?

Start typing and press Enter to search